14.3 C
Lloret de Mar

Jordi Orobitg tornarà a formar part de la llista d’ERC a Girona a les eleccions al Parlament

Tot i que encara no és oficial quina serà la composició de la llista, el lloretenc ha estat escollit com a primera persona candidata de la comarca.

Jordi Orobitg al Parlament (Jenn Díaz)
Jordi Orobitg al Parlament (Jenn Díaz)

Darreres Notícies

Jordi Orobitg tornarà a formar part de la candidatura gironina d’ERC a les eleccions al Parlament de Catalunya, previstes per al proper 14 de febrer. Tot i que encara no és oficial quina serà la composició de la llista, el lloretenc ha estat escollit com a primera persona candidata de la comarca.

Orobitg és portaveu d’ERC des de fa 9 anys i aquesta és la tercera legislatura que forma part de l’equip de govern, tot i que l’actual mandat van estar uns mesos a l’oposició. Al Parlament, hi va entrar com a diputat de Junts pel Sí l’any 2015, legislatura en què, entre altres coses, en el marc del procés sobiranista va ser un dels ponents de la Llei de Transitorietat i de la Llei del Referèndum.

El desembre del 2017 es van tornar a convocar eleccions al Parlament i aquesta vegada ERC s’hi va presentar per lliure. El lloretenc ocupava el sisè lloc a la llista per la demarcació de Girona i gairebé un any després va tornar a entrar al Parlament per les renúncies de la consellera Dolors Bassa i la diputada Magda Casamitjana.

Jordi Orobitg assegura que sempre s’ha sentit molt ben valorat, ja que se li han encarregat feines de responsabilitat. I això l’ha encoratjat a tornar a formar part del projecte.

Tot i acceptar l’acta de diputat al Parlament en dues ocasions, Orobitg sempre ha manifestat que la seva prioritat és seguir treballant amb les seves responsabilitats a l’Ajuntament de Lloret.

“Si t’hi vols dedicar plenament, la teva exigència ha de ser al 100%. Jo ho he dit sempre, si hagués estat escollit alcalde no hauria estat diputat, perquè si certament t’hi vols dedicar plenament al final no estàs ni a un lloc ni a un altre”

Jordi Orobitg

La llista d’ERC a la demarcació de Girona per a les eleccions del 14 de febrer es farà oficial, en principi, el 12 de desembre.

spot_img

El + Vist