20.6 C
Lloret de Mar
El llibre 'Salabror', del lloretenc Jordi Soliguer.

Jordi Soliguer presenta ‘Salabror’ aquest diumenge a Santa Cristina

L'autor destaca en l'obra un paper que considera oblidat en les vivències d’aquella època: les dones que van veure marxar els seus fills i els seus marits.

El llibre 'Salabror', del lloretenc Jordi Soliguer.

Darreres Notícies

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

La piscina acull el Campionat d’Espanya de Natació adaptada

Serà aquest cap de setmana, amb 250 esportistes en edat escolar amb i sense discapacitat. Provenen de 17 comunitats autònomes.

Jordi Soliguer presenta aquest diumenge el seu llibre “Salabror”. Es tracta d’una obra que recorda tots aquells que, segles enrere, van marxar a Amèrica a fer fortuna, per les necessitats i la pobresa que vivien en molts pobles costaners. 

L’autor de l’obra, Jordi Soliguer, explica que, sovint, la història “sempre ha recordat els guanyadors” de l’aventura. En aquest sentit, assegura que la majoria van perdre la vida o no van poder tornar mai del continent americà.

En el seu llibre, Soliguer ha volgut destacar un paper que considera oblidat en les vivències d’aquella època.

“Les grans oblidades de l’aventura d’Amèrica són les dones, especialment les mares que van veure marxar els seus fills”

Jordi Soliguer

La història està ambientada en un poble costaner fictici anomenat Marena. A banda d’explicar com els seus vilatans marxaven a fer fortuna a Amèrica, també es dona visibilitat a l’evolució que han patit molts pobles, arran de l’expansió del turisme.  

El llibre “Salabror”, de Jordi Soliguer, es presentarà aquest diumenge, a les 12h, a la plaça del Pi, al paratge de Santa Cristina. A banda de l’autor, també intervindran en l’acte l’editor Germán Bartolomé i la lectora Conxita Romaní.  

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.