29.9 C
Lloret de Mar
El llibre 'Salabror', del lloretenc Jordi Soliguer.

Jordi Soliguer presenta ‘Salabror’ aquest diumenge a Santa Cristina

L'autor destaca en l'obra un paper que considera oblidat en les vivències d’aquella època: les dones que van veure marxar els seus fills i els seus marits.

El llibre 'Salabror', del lloretenc Jordi Soliguer.

Darreres Notícies

Jordi Soliguer presenta aquest diumenge el seu llibre “Salabror”. Es tracta d’una obra que recorda tots aquells que, segles enrere, van marxar a Amèrica a fer fortuna, per les necessitats i la pobresa que vivien en molts pobles costaners. 

L’autor de l’obra, Jordi Soliguer, explica que, sovint, la història “sempre ha recordat els guanyadors” de l’aventura. En aquest sentit, assegura que la majoria van perdre la vida o no van poder tornar mai del continent americà.

En el seu llibre, Soliguer ha volgut destacar un paper que considera oblidat en les vivències d’aquella època.

“Les grans oblidades de l’aventura d’Amèrica són les dones, especialment les mares que van veure marxar els seus fills”

Jordi Soliguer

La història està ambientada en un poble costaner fictici anomenat Marena. A banda d’explicar com els seus vilatans marxaven a fer fortuna a Amèrica, també es dona visibilitat a l’evolució que han patit molts pobles, arran de l’expansió del turisme.  

El llibre “Salabror”, de Jordi Soliguer, es presentarà aquest diumenge, a les 12h, a la plaça del Pi, al paratge de Santa Cristina. A banda de l’autor, també intervindran en l’acte l’editor Germán Bartolomé i la lectora Conxita Romaní.  

spot_img

El + Vist