18 C
Lloret de Mar

Jordi Turull i Jordi Sánchez donen suport a la candidatura de Jordi Martínez per a l’alcaldia de Lloret

L'actual secretari general del partit i el ja exsecretari han assistit a la presentació de Jordi Martínez com a alcaldable de Junts, despréss de ser ratificat pel partit.

Jordi Martínez, acompanyat d'altres representants de Junts
Jordi Martínez, acompanyat d'altres representants de Junts

Darreres Notícies

Junts ha ratificat Jordi Martínez com a candidat a Lloret per a les properes eleccions municipals. L’actual secretari general del partit a Catalunya, Jordi Turull, i el ja exsecretari general, Jordi Sánchez, han assistit a l’acte de presentació per donar-li suport.

servicios profesionales jimenez

Jordi Turull remarca el retorn de la il·lusió en la ciutadania de Lloret de Mar amb l’anunci del nou cap de llista de Junts, de qui remarca que té un gran cor i molta estima per Lloret i la seva gent.

“Tota la gent de Lloret només em parla d’excel·lències i d’una revifalla d’il·lusió quan en Jordi Martínez ha dit que estava disposat a fer el pas i liderar el projecte de Junts a Lloret”

Jordi Turull

Jordi Sánchez també ha posat de relleu la figura de Martínez, a qui ja veu com al futur alcalde de Lloret.

“Crec que és una gran notícia per a Junts, però sobretot per a Lloret, que ja tinguem un candidat i crec que la força que ha demostrat en Jordi Martínez, amb aquesta sala plena, és un auguri molt bo”

Jordi Sánchez
Un moment de l'acte de presentació de Jordi Martínez com a candidat de Junts
Un moment de l’acte de presentació de Jordi Martínez com a candidat de Junts

Per la seva banda, Jordi Martínez ha remarcat la seva valentia en deixar la zona de confort i posar-se al capdavant de Junts per intentar ser el proper alcalde de Lloret de Mar.

“Quan tens una posició més o menys ja assentada i una vida benestant, voler fer el canvi i voler dedicar-te als teus conciutadans suposa un canvi important i és necessari ser valent”

Jordi Martínez

En el seu discurs, Jordi Martínez ha lamentat que, segons ell, el municipi ha anat a la deriva des que ell va ser regidor, del 2011 al 2015, i ha assegurat que intentarà fer una política propera a la ciutadania i que retorni als lloretencs l’orgull pel municipi.

A l’acte, també hi han assistit la diputada lloretenca Maria Antònia Batlle, el coordinador de Junts i exalcalde de Lloret, Romà Codina, la coordinadora de la vagueria de Junts, Maria Àngels Planas, i l’alcaldessa de Maçanet de la Selva, Natàlia Figueras, a banda de diferents militants del partit lloretencs.

spot_img

El + Vist