17.8 C
Lloret de Mar

Jordi Turull participarà, aquest dimecres, a la concentració de Lloret pels exiliats i represaliats

La concentració dels dimecres a la plaça de l'Església arriba a la trobada número 150. Com sempre, serà a les 20 hores.

Jordi Turull (El nou 9)
Jordi Turull (El nou 9)

Darreres Notícies

Jordi Turull participarà a la concentració independentista de demà a Lloret de Mar. Com cada dimecres, el CDR de Lloret, el Consell Local per la República i l’Assemblea de Lloret s’aplegaran a la plaça de l’Església, però amb una peculiaritat important: arriben a la trobada número 150.

servicios profesionales jimenez

Per això han volgut comptar amb un convidat de primer nivell que els doni suport. Tot i així, la diputada lloretenca Maria Antònia Batlle, de Junts, vol remarcar que serà una concentració com la de cada dimecres.

“No volem canviar res, però hi haurà la presència d’en Jordi Turull, que serà una oportunitat per parlar amb ell i donar-li aquest escalf que ell agraeix tant”

Maria Antònia Batlle

Batlle assegura que des del primer moment en què li va proposar, Turull va acceptar la invitació.

Jordi Turull va ser a la Festa Major de Santa Cristina el 2017
Jordi Turull va ser a la Festa Major de Santa Cristina el 2017

I afegeix que ve en representació de tots els presos, exiliats i represaliats.

“Ve en Jordi Turull com a pres polític, però ell representa tots els exiliats, tots els empresonats i tots els represaliats”

Maria Antònia Batlle

La diputada agraeix la persistència dels col·lectius independentistes de Lloret, que fa 150 setmanes que es concentren, i els demana que no defalleixin perquè la mobilització ciutadana és essencial en el procés sobiranista.

“Veure que la gent no defalleix i persisteix –com diu en Turull al seu lliure– és el que ens farà tirar endavant aquest procés”

Maria Antònia Batlle

La concentració d’aquest dimecres porta per títol 150 setmanes anant a la plaça i serà, com sempre, a les vuit del vespre, a la plaça de l’Església.

Allà es farà una lectura vinculada a la independència de Catalunya, s’anomenaran tots les exiliats, represaliats i ara ja expresos, i es cantarà una cançó reivindicativa. A més, es comptarà amb la col·laboració de l’il·lustrador Jordi Magrià.

spot_img

El + Vist