7.6 C
Lloret de Mar

Jordi Turull visita la Fira Medieval acompanyant al candidat de Junts, Jordi Martínez

Turull creu que fires com la medieval de Lloret són espais molt bons per poder intercanviar impressions amb la ciutadania.

Jordi Turull i Jordi Martínez, a la Fira Medieval
Jordi Turull i Jordi Martínez, a la Fira Medieval

Darreres Notícies

Jordi Turull ha passejat avui per la Fira Medieval de Lloret amb la voluntat de conversar amb els veïns i, sobretot, diu, escoltar-los. Ho ha fet al costat del candidat de Junts a les properes eleccions, Jordi Martínez, i de diferents representants del partit, com la diputada lloretenca Maria Antònia Batlle.

Jordi Turull creu que fires com la medieval de Lloret són espais molt bons per poder intercanviar impressions amb la ciutadania.

“Les fires són un espai de trobada i, per tant, van molt bé per sentir el batec de la gent i poder parlar amb molta gent”

Jordi Turull

L’alcaldable Jordi Martínez considera que la Fira Medieval és una activitat d’èxit dins de la Festa Major de Sant Romà, que recorda que és la festa grossa de Lloret.

“La fira medieval sempre ajuda i sempre porta gent, és la Festa Major gran de Lloret, tot i que de vegades la gent la confon amb la Festa Major petita, que hauria de ser Santa Cristina, i realment és on es du a terme una gran quantitat d’actes”

Jordi Martínez

Jordi Martínez ha agraït la presència de Turull i tot el suport que li està donant en aquest inici de precampanya.

spot_img

El + Vist