7 C
Lloret de Mar

Jornada de portes obertes amb el club de rem Pescadors

La jornada -prevista aquest diumenge, a Sa Caleta (10h)- vol donar a conèixer un dels esports més tradicionals de Lloret.

El club de rem Pescadors, al campionat de Catalunya de Banc Fix.
El club de rem Pescadors, al campionat de Catalunya de Banc Fix.

Darreres Notícies

El Club Rem Pescadors convida a tothom a conèixer l’esport del rem, un dels més tradicionals de Lloret de Mar. Per fer-ho, l’entitat ha organitzat una jornada de portes obertes que es durà a terme aquest diumenge, a Sa Caleta.

La jornada s’adreça a joves nascuts a partir de l’any 2010, que són infantils, fins a la categoria veterans, que són de més de 30 anys i sense límit d’edat. Un dels membres de Pescadors, David Abril, anima a tothom “a participar i a provar aquest esport, des de joves de Primer d’ESO fins a veterans”.

Els participants que siguin menors d’edat hauran de tenir signat un document per part dels seus pares. Aquest document estarà penjat a les xarxes socials del club i també es podrà obtenir el mateix dia de l’activitat, de manera presencial.

La jornada de portes obertes, amb el Club Rem Pescadors, és aquest diumenge, a les 10h, a Sa Caleta. L’activitat acabarà amb un pica-pica per a tots els participants.

spot_img

El + Vist