8.2 C
Blanes
El club de rem Pescadors, al campionat de Catalunya de Banc Fix.

Jornada de portes obertes amb el club de rem Pescadors

La jornada -prevista aquest diumenge, a Sa Caleta (10h)- vol donar a conèixer un dels esports més tradicionals de Lloret.

El club de rem Pescadors, al campionat de Catalunya de Banc Fix.

Darreres Notícies

El Club Rem Pescadors convida a tothom a conèixer l’esport del rem, un dels més tradicionals de Lloret de Mar. Per fer-ho, l’entitat ha organitzat una jornada de portes obertes que es durà a terme aquest diumenge, a Sa Caleta.

La jornada s’adreça a joves nascuts a partir de l’any 2010, que són infantils, fins a la categoria veterans, que són de més de 30 anys i sense límit d’edat. Un dels membres de Pescadors, David Abril, anima a tothom “a participar i a provar aquest esport, des de joves de Primer d’ESO fins a veterans”.

Els participants que siguin menors d’edat hauran de tenir signat un document per part dels seus pares. Aquest document estarà penjat a les xarxes socials del club i també es podrà obtenir el mateix dia de l’activitat, de manera presencial.

La jornada de portes obertes, amb el Club Rem Pescadors, és aquest diumenge, a les 10h, a Sa Caleta. L’activitat acabarà amb un pica-pica per a tots els participants.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist