30.1 C
Lloret de Mar
Escola Immaculada Concepció de Lloret.

Jornada festiva i solidària a la Immaculada Concepció

L'escola, amb el suport de l'AFA, organitza actes diversos, com el pessebre vivent, amb els quals faran aportacions a la Marató de TV3.

Escola Immaculada Concepció de Lloret.

Darreres Notícies

Aquest dimecres, 8 de desembre, és jornada festiva amb motiu de la Immaculada Concepció. L’escola que porta aquest nom a Lloret de Mar celebra demà una festa solidària amb la Marató de TV3.

La presidenta de l’Associació de Famílies d’Alumnes, Hermínia Prats, assenyala que hi haurà la missa, curses, manualitats i un servei de bar o cantina, els tiquets del qual seran benèfics, amb sorteig inclòs.

Cartell de la Marató del 2021, dedicada a la salut mental.
Cartell de la Marató del 2021, dedicada a la salut mental.

La festa de la Immaculada Concepció s’adreça a les famílies, així com el pessebre vivent, previst el proper 15 de desembre. Hi participaran 800 alumnes, des de P3 fins a Batxillerat.

Una mestra del col·legi, Ceci Martinez, exposa que enguany “hi haurà canvis, amb un circuit d’entrada i sortida per a les famílies, a més de guardioles solidàries amb la Marató” i recorda que “l’any passat el pessebre va ser virtual per la Covid, però enguany esperem poder-lo fer amb públic, a l’aire lliure”.

A banda del pessebre vivent, els alumnes de la Immaculada estan fent origamis de paper, que seran benèfics amb la Marató, destinada enguany a la salut mental.

spot_img

El + Vist