11.7 C
Lloret de Mar

Jornada sobre reptes i oportunitats del Web3 i la intel·ligència artificial al sector turístic

L'organitzen Marmirada, Lloret Turisme i l'Ajuntament i es farà dijous 9 de març, al Teatre. Les inscripcions ja estan obertes.

Web 3 (Blog Santander)
Web 3 (Blog Santander)

Darreres Notícies

L’anomenat Web3 i la intel·ligència artificial centraran una jornada que es farà la setmana que ve a Lloret de Mar. L’objectiu és exposar quins reptes i oportunitats ofereixen de cara al futur. La jornada es farà dijous 9 de març i les inscripcions ja estan obertes.

servicios profesionales jimenez

La sessió, organitzada per l’empresa Marmirada, l’Ajuntament i Lloret Turisme, pretén explicar com aquestes tecnologies poden millorar l’experiència turística i generar oportunitats en el sector. De fet, un dels ponents destacats serà Jimmy Pons, expert en innovació i tecnologia, que exposarà casos d’ús reals d’aquesta tecnologia en destinacions turístiques. Com a exemple concret, Damià Font, de Marmirada, parla de l’anomenada “tarifa no reemborsable-revendible”.

“Igual que una peça de roba quan la deixes de fer servir la vens en un mercat secundari, per què no pots fer això amb una habitació d’hotel?”

Damià Font

A la jornada, també hi participaran Angela Bustillos, que compartirà el projecte d’eXplorins i les seves experiències, que han tingut un triple impacte: social, econòmic i mediambiental;  Quirze Salomó, que parlarà de les funcions i els reptes que es planteja el CBCat – Centre Blockchain de Catalunya, juntament amb Adrià Bosch, de MyChefTool; i Lasse Rouhiainen mostrarà els avantatges de la intel·ligència artificial per al sector turístic.

Una jornada adreçada a l’empresariat del sector turístic, però també al públic en general. I és que, segons Damià Font, aquestes tecnologies poden beneficiar tota la ciutadania.

“Per exemple, per què no podem vincular una sèrie d’accions, com ara amb el consum del comerç local tens dret a un accés al Museu del Mar fent una visita teatralitzada de com era el daiquiri al principi?”

Damià Font

La jornada es farà dijous que ve, 9 de març, al Teatre de Lloret. Serà al matí, de deu a dues. Les inscripcions s’han de formalitzar en aquest enllaç.

spot_img

El + Vist