17.9 C
Lloret de Mar

Jornada virtual de portes obertes sobre el cicle de grau superior de Gestió d’Allotjaments Turístics

La sessió és el proper dilluns (a partir de les 18h), a la web de l'institut Coll i Rodès.

Alumnes del cicle, en un esdeveniment a Evenia
Alumnes del cicle, en un esdeveniment a Evenia

Darreres Notícies

L’institut Coll i Rodès organitza el proper dilluns una sessió virtual de portes obertes. La finalitat és donar a conèixer la formació sobre gestió en allotjaments turístics de cara al proper curs. Es tracta d’un cicle de grau superior, que té una durada de dos anys i compta amb una inserció laboral de pràcticament el 100%.

servicios profesionales jimenez

Segons fonts de l’institut, els alumnes reben formació relacionada amb les diferents ocupacions laborals que hi ha al voltant d’un allotjament i també sobre com tractar amb el públic. Una les professores, Raquel Arbussà, exposa que “treballem la formació sobre la gestió d’esdeveniments, per ser director de l’àrea d’allotjament, cap de recepció, de reserves o bé sobre sistemes de qualitat”. El cicle inclou formació sobre turisme rural, relacions públiques o habilitat comunicatives de com parlar en públic.

La preinscripció del cicle formatiu de grau superior en Gestió d’Allotjaments Turístics comença la setmana que ve. Estarà oberta del 10 al 17 de juny, en format online.

És un cicle dual, és a dir, els alumnes fan formació a l’aula però ho compaginen amb pràctiques remunerades a les empreses. A més, és una formació que va néixer a demanda del propi sector, que busca personal format sovint a mida. El cicle el solen fer alumnes de Lloret i Blanes, i també dels voltants.

Tota la informació es donarà aquest dilluns, 8 de juny, a partir de les 18 hores. Per accedir a la sessió virtual de portes obertes, cal visitar la pàgina web de l’institut Coll i Rodès.

Aquí teniu un video elaborat pel mateix institut, on es dona informació del cicle amb alumnes que ja treballen en el sector.

spot_img

El + Vist