27.2 C
Lloret de Mar
José Aleixandre Caballero, en la presentació del seu llibre a l'abril

José Aleixandre Caballero presenta a Lloret el seu llibre ‘El turismo es estado puro’

En l'obra, fa un repàs a la seva trajectòria professional en el món del turisme. La presentació és avui dijous, a les 18 hores, a la sala polivalent de la Biblioteca.

José Aleixandre Caballero, en la presentació del seu llibre a l'abril

Darreres Notícies

José Aleixandre Caballero ha dedicat la seva trajectòria professional al món del turisme i ara, un cop jubilat, ho ha plasmat en un llibre. L’obra, titulada El turismo en estado puro, es presenta aquesta tarda a la sala polivalent de la Biblioteca.

En l’obra, l’autor repassa fets viscuts durant els seus anys professionals, entre el 1957 i el 2018, en què Lloret hi té un pes fonamental.

José Aleixandre Caballero, signant un llibre (Aecus Sumacàrcer)

L’escriptor considera que el turisme ha estat un factor determinant en el desenvolupament econòmic, cultural, polític i social del món. I així ho plasma en el seu llibre, que comença posant de relleu la part més romàntica dels inicis del turisme.

José Aleixandre Caballero ha estat un any i mig treballant en aquesta obra, que va decidir escriure com a suggeriment de la seva dona. Una anècdota divertida, ja que ella li va demanar que escrigués què havia fet al llarg de la seva vida perquè ho sabessin els seus fills, que de petits sempre preguntaven per què el pare no era a casa.

La presentació del llibre El turismo en estado puro es farà aquesta tarda, a les sis, a la sala polivalent de la Biblioteca.

spot_img

El + Vist