12.2 C
Blanes
José Luis Blanco amb Reyes Estévez i Carles Castillejo

José Luis Blanco acaba cinquè en la Milla de Sant Pau, en el retorn a una cursa després de la pandèmia

L'esdeveniment va comptar amb noves mesures per adaptar-se a la situació provocada pel coronavirus.

José Luis Blanco amb Reyes Estévez i Carles Castillejo

Darreres Notícies

José Luis Blanco va tornar a competir aquest cap de setmana. Va ser a la Milla de Sant Pau, a Barcelona, amb un cinquè lloc. L’atleta de La Sansi va completar el recorregut en un temps de 5 minuts i 48 segons.

José Luis Blanco, amb la mascareta, abans de començar la prova. (La Sansi)

La victòria va ser per Josep Díaz Carretero, que va sorprendre tothom i va superar els corredors d’elit que competien a la prova, amb una marca de 5 minuts i 2 segons. A més de Blanco, també hi havia Reyes Estévez, que va ser el segon, Albert Nogueras, que va completar el podi en el tercer lloc, i Carles Castillejo, que va ser el quart classificat. José Luis Blanco explica que “va ser més una exhibició que una cursa, contents perquè tornem a tenir una mica més de normalitat i això obre l’esperança a futures curses”.

Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora va ser Nerea Costal, amb un temps de 5 minuts i 58 segons, per davant d’Anna Bové i Jackeline Gómez.

Els corredors de la milla, esperant a la sortida. (La Sansi)

La prova va comptar amb noves mesures per adaptar-se a la situació provocada per la pandèmia. Els organitzadors van reduir a la meitat el nombre de participants, que va quedar en un centenar. Tots els corredors van passar un control de temperatura i van iniciar la cursa de manera esglaonada, amb sortides de dos corredors cada cinc segons.

La recaptació de la Milla de Sant Pau, que no es va poder celebrar en la data original del 21 de març, anirà destinada a les investigacions que realitza l’Hospital Santa Creu i Sant Pau, per combatre la Covid-19.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist