15.1 C
Lloret de Mar

José Luís Lagares està content per la nominació, tot i no haver guanyat el Goya de Fotografia

Recordem que estava nominat dins la categoria de lliure creació. També està nominat per tres forografies als premis Fepfi al millor fotògraf del 2018.

José Luís Lagares
José Luís Lagares

Darreres Notícies

José Luis Lagares no s’ha endut el premi Goya de Fotografia, el certamen més important del sector en l’àmbit nacional, al qual era nominat dins la categoria de lliure creació. Es tracta d’uns guardons reservats a professionals, que concedeix l’Associació de Fotògrafs Professionals de Saragossa.

Lagares, fotògraf establert a Lloret de Mar, ha assegurat que tot i no obtenir el Goya està “content, ja que no és fàcil arribar-hi”, diu. Afegeix que té 3 obres nominades a uns altres guardons. Els premis Fepfi al millor fotògraf del 2018, on compta amb tres fotografies finalistes, en els apartats de comercial/moda i lliure creació.

 

Lagares amb el Goya que va guanyar el 2011

Lagares sempre ha estat partidari de la innovació i de ser atrevit en les imatges que crea, convertint-se a la llarga, en segell inconfusible dels seus treballs. En constant formació, aposta sempre pel perfeccionisme a l’hora de crear una imatge, per un acurat tractament del color en el processament de la imatge, i s’esforça per crear imatges transgressores.

En l’actualitat, treballa en els seus estudis situats a Lloret i a Cornellà de Llobregat, però sobretot treballa fora de Catalunya, a la recerca de localitzacions arreu del planeta.

spot_img

El + Vist