7.6 C
Lloret de Mar

La Jove Orquestra de Figueres ofereix un concert a favor de la restauració de l’orgue

L'actuació és aquest dissabte, a la parròquia (21h).

Concert d'aquest curs de l'agrupació
Concert d'aquest curs de l'agrupació

Darreres Notícies

Beethoven serà un dels compositors que interpretarà la Jove Orquestra de Figueres, aquest dissabte, a la parròquia de Sant Romà. Es tracta d’un concert de Nadal, que organitzen els Amics de la Música.

servicios profesionales jimenez

La sessió comptarà amb dues parts, la inicial, dedicada a la primera simfonia de Beethoven, que demanarà una gran compenetració entre els músics de l’orquestra. El seu director, Jordi Picorelli, destaca que “és una obra molt difícil per l’orquestra, tractant-se de joves, i també és un repertori molt pedagògic, fantàstic, amb moltes sorpreses musicals. Beethoven és un dels grans compositors de la història”. La segona part constarà de sons nadalencs i d’una petita peça anomenada “La tempesta”.

Tot anirà a càrrec de la Jove Orquestra de Figueres, que es troba celebrant el 30è aniversari i que reunirà 35 instrumentistes. És una formació que ofereix aprenentatge orquestral als joves que estudien música. Creada l’any 1987, hi han passat molts alumnes amb l’objectiu d’estimular la seva sensibilitat musical.

El concert de la Jove Orquestra de Figueres és aquest dissabte, a partir de les 21:00 h. Es demanarà al públic assistent una aportació voluntària a fi de restaurar l’orgue de la parròquia.

spot_img

El + Vist