4.6 C
Lloret de Mar

Jovent Republicà, el nou espai juvenil d’àmbit polític a Lloret

L’organització està integrada per una dotzena de membres, en què la majoria són dones, amb la voluntat de donar un major protagonisme a aquest col·lectiu en la presa de decisions de caire polític.

-

Lloret de Mar compta amb una nova organització política juvenil. És Jovent Republicà i s’ha presentat al públic aquest dissabte. Tot i que l’agrupació és independent, manté un vincle estret amb Esquerra Republicana de Catalunya.

La formació ha dut a terme un congrés d’àmbit nacional en què s’ha posat de manifest el paper de la dona en el conjunt de la política i la societat. L’acte ha tingut lloc a la sala polivalent de la Biblioteca i ha comptat amb la presència de la Consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, que ha aplaudit la creació d’aquest nou espai polític a la ciutat.

Pel que fa a la secció local de Jovent Republicà, aquesta està integrada per una dotzena de membres, la majoria són dones. El naixement d’aquest nou partit tindrà una influència rellevant en el programa d’ERC de cara a les pròximes eleccions municipals.

La primera aparició de Jovent Republicà Lloret ha estat en el Destaca’t, el concurs de grups musicals emergents de les comarques gironines. Un certamen en què la cantant lloretenca Tramma també hi ha participat.

Una tirolina de 25 metres i un rocòdrom, al nou parc infantil, que estarà acabat aquest febrer

Es tracta d'una remodelació total del parc del costat de l'escola Pere Torrent, seguint una proposta de l'Ajuntament dels Infants, i el cost dels treballs és de 115.000 euros.

Obertes les inscripcions per formar parelles lingüístiques a Lloret de Mar

Es tracta d'una campanya voluntària, que posa en contacte una persona catalanoparlant amb una de nouvinguda que vol millorar la llengua.

‘Travy’, una trobada atípica, hilarant i commoverdora de la família Pla al Teatre de Lloret

L'obra -dirigida per l'actor Oriol Pla, on hi actua la seva germana i pares (i tothom s'interpreta a si mateix)- es representa aquest divendres (20h).
- Publicitat -