8 C
Lloret de Mar

Joventut Sa Romana organitza el primer 3×3 de bàsquet de Festa Major

Es disputarà diumenge al pavelló del Molí i les inscripcions es poden fer al Puntet o a [email protected]

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

Aquest diumenge se celebra el primer 3×3 de bàsquet de la Festa Major de Santa Cristina. L’organitza l’associació Joventut Sa Romana, presidida per Pau Palacín. Ell mateix ha explicat que l’objectiu principal és que els participants s’ho passin bé i que hi hagi un bon esperit de joc net.

servicios profesionales jimenez

Els organitzadors han escollit el format del 3×3 perquè sempre sol funcionar molt bé i és fàcil aconseguir prou membres per als equips. El 3×3 es disputarà aquest diumenge al matí al pavelló del Molí, de nou a tres. Els interessats s’han d’apuntar al Puntet o bé al correu electrònic [email protected]. Les inscripcions valen vuit euros per persona i inclouen una samarreta, una poma i aigua.

Aquesta és la primera edició del 3×3, però l’associació Joventut Sa Romana té la intenció de consolidar-lo com una competició de Festa Major. Pau Palacín, però, reconeix que és complicat involucrar el jovent a l’hora d’organitzar activitats.

Joventut Sa Romana es va donar a conèixer per la Festa Major de Sant Romà, quan va organitzar un concert amb Lax’n’Busto, Pirat’s Sound Sistema i Porto Pi Style.

spot_img

El + Vist