13.6 C
Lloret de Mar
Una festa al Sanddance

Joventut Sa Romana organitza una jornada esportiva i festiva al Sanddance

Hi ha tornejos esportius, de futbol, voleibol i ping pong, i altres activitats com la festa de l'escuma.

Una festa al Sanddance

Darreres Notícies

L’associació Joventut Sa Romana de Lloret de Mar ha organitzat pel pròxim cap de setmana una jornada festiva, el “Dance Romana”. Es tracta d’una proposta que inclourà diferents activitats esportives amb tres tornejos: un de futbol, un de voleibol i un altre de ping pong.

Els partits es jugaran a les instal·lacions del Sanddance, situades al Camí Venta de Goya, a Fenals. A més, també hi haurà una festa de l’escuma i un show a la piscina, amb música per ballar i passar una bona estona. Lluis Llorens, membre de l’associació Joventut Sa Romana, assenyala que organitzen l’esdeveniment perquè “tothom es pugui reunir en unes instal·lacions molt maques, tot serà molt divertit”.

Cartell del Dance Romana (Font: Instagram Joventut Sa Romana)

Recordem que des de l’associació realitzen activitats per als joves de Lloret com, per exemple, la Trastukada de Festa Major. Ara, volen reunir com més gent millor en aquesta proposta d’estiu. Lluis Llorens recorda que és un esdeveniment adreçat “a totes les edats”.

L’activitat té un preu per persona de 5 euros, que inclou una consumició. Aquest preu reduït és vàlid fins a aquest dimecres. Després, el cost puja a 10 euros. Les entrades es poden adquirir al Puntet o fent una transferència bancària. Recordem que la jornada festiva es farà el dissabte, 10 d’agost, des de les 16h a les 21h.

spot_img

El + Vist