16.5 C
Lloret de Mar
Cartell de l'espectacle

Jubil estrena aquest cap de setmana la comèdia ‘Urgències’ amb dues sessions

És el grup de teatre del Casal Municipal de la Gent Gran. La primera funció es farà aquest dissabte, a les nou de la nit, i la segona serà aquest diumenge, a les sis de la tarda.

Cartell de l'espectacle

Darreres Notícies

El Casal Municipal de la Gent Gran ja ho té tot a punt per estrenar la nova obra de teatre del grup Jubil. Es titula Urgències, una comèdia que té lloc a un hospital, la nit de la revetlla de Sant Joan. La coordinadora del Casal, Margarita Rodríguez, assegura que és un obra molt divertida. Després de la representació d’Urgències, es farà el musical Obrim el teló.

S’han programat dues sessions. I és que són unes funcions que omplen el teatre de seguida. La primera funció es farà aquest dissabte, a les nou de la nit, i la segona serà aquest diumenge, a les sis de la tarda.

Queden les últimes entrades a la venda. Es poden comprar, de manera anticipada, al preu de 6 euros, al Casal Municipal de la Gent Gran, en horari de matí i tarda. També es vendran a taquilla, les que quedin disponibles, el mateix dia de la funció, per 7 euros.

De cara a la celebració de la Setmana Santa, com cada any, el Casal repartirà bunyols i moscatell Divendres Sant i, Dilluns de Pasqua rebran la mona gegant del Rotary Club. El Rotary entregarà la mona a les dotze del migdia, però es repartirà a partir de les cinc de la tarda. El que sobri, es portarà a les residències de gent gran Continental i Versat.

Una de les mones gegants del Rotary Club
spot_img

El + Vist