10.4 C
Lloret de Mar
Daniil Oganesyan, al podi

Judo Nova Unió aconsegueix 5 medalles en dues competicions diferents en un sol cap de setmana

Al Campionat de Catalunya, Marc Dailos i Daniil Oganesyan han fet plata; a la Copa Catalana, Georgijs Topolevs (plata, en aleví) i Leo Tarrasón i Aarón Palomino (bronze en benjamí).

Daniil Oganesyan, al podi

Darreres Notícies

El Judo Nova Unió ha aconseguit cinc medalles en dues competicions diferents, aquest cap de setmana passat.

Dues de plata van arribar en el Campionat de Catalunya de Jiu Jitsu. Les van aconseguir Marc Dailos, en el pes de menys de 77 quilos, i Daniil Oganesyan, en menys de 62 quilos. Tots dos van lluitar en la modalitat de Ne Waza. Marc Dailos, president del club, destaca que Ogasneyan, tot i ser cadet, va haver de competir a la categoria absoluta i amb pes superior, perquè no hi havia cap rival de la seva categoria.

[Best_Wordpress_Gallery id=”15″ gal_title=”Campionat de Catalunya de Judo març 2019″]

D’altra banda, l’entitat va guanyar tres medalles més -una de plata i dues de bronze- a la Copa Catalana de Judo Benjamí i Aleví. Georgijs Topolevs va obtenir la medalla de plata, en categoria aleví. En benjamins, medalles de bronze per Leo Tarrasón i Aarón Palomino.

[Best_Wordpress_Gallery id=”18″ gal_title=”Copa Catalana de Judo març 2019″]

La propera cita al calendari de Marc Dailos és aquest cap de setmana mateix. El lloretenc viatja a Parla, a Madrid, per disputar el Campionat d’Espanya de Jiu Jitsu, en NeWaza. L’objectiu és guanyar, tot i que reconeix que serà una fita complicada.

A Parla, s’hi aplegaran 220 esportistes provinents de Madrid, Múrcia, Aragó, la Comunitat Valenciana, Galícia, Rioja, Canàries, País Basc i Catalunya. Els combats es disputaran entre dissabte a la tarda i diumenge al matí.

spot_img

El + Vist