19.3 C
Lloret de Mar
Cartell de la diada

Junts Contra l’AME organitza la tercera Diada Benèfica Esportiva al Sanddance

Es farà demà dissabte, durant tot el dia, i la previsió és que hi participin entre 1.500 i 2.000 persones.

Cartell de la diada

Darreres Notícies

Arriba la tercera Diada Benèfica Esportiva de l’associació Junts Contra l’AME. Se celebrarà aquest dissabte al Sanddance de Lloret i es recaptaran diners per a la investigació de l’Atròfia Muscular Espinal (AME) que fa l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

El president i fundador de l’entitat, Pipo Molina, explica que han preparat un programa farcit d’activitats físiques, que començaran a un quart de deu del matí i s’allargaran tot el dia. I anima a tothom a assistir-hi. Hi haurà sessions de ioga, body combat, spin bike, zumba i power jump. A més, al llarg de tot el dia, es disputarà un torneig de futbol-platja i un campionat de crossfit. A més a més, es podrà gaudir de la piscina, la barbacoa i el servei de bar.

L’spin bike del 2017 (Junts contra l’AME)

El que sempre té més èxit és l’spin bike. Qui vulgui participar en alguna de les sessions, ha de reservar bicicleta i pagar 10 euros, que inclouen un paquet de benvinguda, amb articles cedits per associacions i empreses, una samarreta, un entrepà, una beguda, postres i un tiquet per a un sorteig.

Pipo Molina assegura que, per l’experiència dels altres anys, en aquesta jornada es crea molt bon ambient. El preu de l’entrada general és de 5 euros, mentre que l’entrada infantil val 3 euros. La previsió és que hi participin entre 1.500 i 2.000 persones.

D’altra banda, Junts Contra l’AME encara els últims dies de votacions per al concurs de la farmacèutica Cinfa, per aconseguir una donació de 5.000 euros. L’entitat necessita la col·laboració ciutadana. Hi ha temps de votar fins al 30 de setembre, a través del link que trobareu a les xarxes socials de Junts Contra l’AME.

Recollida de taps al juny, al col.legi Fedac Pont Major de Girona (Junts Contra l’AME)

A més, l’associació organitza una sortida a PortAventura per al cap de setmana del 23 i 24 de novembre. I, com sempre, segueix recollint taps solidaris: aquí Lloret es poden deixar a l’Acadèmia What Fun, a Pinturas Barrero o a l’OIAC (Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana).

spot_img

El + Vist