8.3 C
Lloret de Mar

Junts per Catalunya a Lloret presenta les conclusions del programa “Escoltem”

Segons la formació, els veïns de la vila consideren que la seguretat, la neteja i el manteniment dels espais públics son els temes més urgents a Lloret de Mar.

Jordi Martínez, amb Nino Gómez i Esther Robles, en l'esmorzar amb els mitjans de comunicació
Jordi Martínez, amb Nino Gómez i Esther Robles, en l'esmorzar amb els mitjans de comunicació

Darreres Notícies

La seguretat, la neteja i el manteniment dels espais públics, en especial durant els mesos d’estiu, son els temes que més preocupen als lloretencs, segons Junts per Catalunya a Lloret. La formació política s’ha reunit en els últims mesos amb més d’un centenar de persones, per conèixer de primera mà quines son les necessitats dels veïns de la vila.

servicios profesionales jimenez

Ho ha fet dins del programa “Escoltem”, en què s’han celebrat més de vint reunions, en les quals s’han tractat aspectes que preocupen a la ciutadania. Entre els diferents temes, el partit considera que cal renovar el contracte de neteja a Lloret amb persones que coneguin les problemàtiques que presenta la vila. A més, consideren que cal una partida més elevada en el pressupost municipal pel manteniment del mobiliari urbà i, així, aconseguir que els residents i els turistes tinguin una percepció més positiva de la destinació.

“Els tres grans punts son la neteja, la percepció de seguretat i el deteriorament estètic en l’eix comercial del casc antic”

Nino Gómez, dinamitzador del programa “Escoltem”

Aquestes preocupacions dels ciutadans s’han presentat aquest dimecres al matí, en un esmorzar amb els mitjans de comunicació. A banda d’aquests temes, la formació també ha explicat que els veïns es mostren preocupats per la “mala connexió” a Internet que ha patit Lloret aquest estiu. Això ha estat provocat pel gran consum que hi ha de la xarxa. El grup polític assegura que no hi ha una infraestructura preparada pel que demana un municipi turístic com Lloret de Mar.

Ara, totes aquestes necessitats seran estudiades per Junts per Catalunya a Lloret i es convertiran en propostes del programa electoral del partit, de cara a les eleccions municipals del pròxim mes de maig.

spot_img

El + Vist