10.5 C
Lloret de Mar

Junts per Lloret vol convertir el nucli antic en un barri més atractiu i dinàmic

El més destacat són el projecte de remodelació de la plaça del Doctor Adler i l'increment de la seguretat amb més dotació policial.

Acte de precampanya de Junts per Lloret
Acte de precampanya de Junts per Lloret

Darreres Notícies

Renovar la imatge urbana i posar en valor el patrimoni, impulsar l’activitat econòmica i social a través de bonificacions fiscals, millorar la mobilitat i generar majors espais d’esbarjo. Aquestes són les actuacions que Junts per Lloret vol fer realitat al Nucli Antic a la pròxima legislatura.

servicios profesionales jimenez

El cap de llista de la formació, Jaume Dulsat, ha subratllat que aquest espai “és on viu més gent i rep més visitants”. Per aquest motiu, l’alcaldable ha remarcat que fomentaran polítiques per fer del Nucli Antic un barri més atractiu i dinàmic tant per a residents com per a turistes.

Entre totes les mesures que s’han presentat, Albert Robert, número 2 de la candidatura, ha posat el focus d’atenció en dues propostes: la remodelació de la plaça Doctor Adler i l’increment de la seguretat amb més dotació policial.

Projecte de remodelació de la plaça del Doctor Adler

El pla de millora i revitalització del barri del Nucli Antic anomenat “Gaudeix del Nucli Antic” s’ha fet públic, aquest dimecres al matí, en acte de campanya a la plaça Adler de Lloret.

spot_img

El + Vist