26.4 C
Lloret de Mar
Albert Robert, Ana Garcia-Castany i Jaume Dulsat

Junts per Lloret vol incloure el Castell d’en Plaja com a patrimoni cultural i públic de la vila

El candidat de la formació, Jaume Dulsat, ha explicat que “és una de les demandes més sol·licitades a les oficines de turisme”.

Albert Robert, Ana Garcia-Castany i Jaume Dulsat

Darreres Notícies

Junts per Lloret vol incloure el Castell de Lloret com a patrimoni cultural i públic de la vila. Així ho ha remarcat l’alcaldable de la formació, Jaume Dulsat, que s’ha compromès a fer realitat aquest projecte perquè “és una de les demandes més sol·licitades a les oficines de turisme”.

Dulsat, que ha reconegut que ja s’han iniciat les converses amb el propietari de l’edificació, ha pronosticat que en 3 anys la inversió inicial estaria amortitzada. La previsió és que l’equipament superi, amb escreix, el nombre de visites en comparació a la resta d’elements del MOLL.

Per aquest motiu, el cap de llista de Junts per Lloret considera prioritari fer un esforç pressupostari per adquirir, segons diu, “un dels símbols del municipi”.

Una altra actuació que el partit vol impulsar és la creació d’un carnet de patrimoni per a les persones empadronades a Lloret. Aquest document permetria l’accés gratuït als diferents espais culturals de la ciutat. Una acció que, en paraules del cap de llista, augmentarà el sentiment de pertinença dels lloretencs i, de retruc, incrementarà l’afluència dels equipaments.

La presentació de les propostes culturals del programa electoral de Junts per Lloret ha tingut lloc, aquest dilluns al matí, a Sa Caleta. L’acte ha comptat amb la participació de Jaume Dulsat, Albert Robert i Anna Garcia-Castany, els tres primers membres de la candidatura.

spot_img

El + Vist