7.1 C
Lloret de Mar

El Karibean Spring Break cancel·la una festa d’estudiants a Lloret per la pressió rebuda

A més, l’operador només tenia apuntades 250 persones, quan n’esperava moltes més.

Imatge promocional del festival
Imatge promocional del festival

Darreres Notícies

L’operador Karibean Spring Break ha cancel•lat una festa d’estudiants a Lloret per la pressió que ha rebut. A més, l’empresa no ha aconseguit reunir prou clients.

Segons publica el diari El Punt Avui, Karibean Spring Break havia de portar centenars d’estudiants a Lloret del 6 al 8 de maig, però ha cancel•lat l’operació davant dels problemes que s’ha trobat: d’una banda les queixes de l’Ajuntament i la Generalitat, però de l’altra d’alguns hotels que no han volgut allotjar estudiants que vinguessin a través d’aquesta promoció. A més, l’operador només tenia apuntades 250 persones, quan n’esperava moltes més.

El diari afegeix que, la poca resposta, per una banda, i les queixes i pressió institucional, per l’altra, a causa del tipus de publicitat que feia servir, van fer que l’operador decidís cancel•lar el programa, tot i que al web, ahir, hi apareixia el cartell de “complet”, i deixava, això sí, un parell de telèfons per si alguna de les persones que han reservat plaça necessiten més informació.

El Punt publica declaracions del regidor de Turisme, Joan Gou, que afirma que l’Ajuntament serà “bel•ligerant” amb aquesta mena de paquets turístics i publicitat.

Tot i així, la lluita de les administracions catalanes encara no està guanyada al cent per cent perquè també hi ha una festa programada, del 5 al 7 de maig, i també d’un operador francès, que portarà uns 400 estudiants a Blanes. Tot i que s’allotjaran a Blanes, aniran de festa a una discoteca de Lloret de Mar. La promoció d’aquest producte, anomenat Caribbeanbreak, també utilitza els reclams del sexe i l’alcohol. Gou va dir, segons el diari, que ha demanat reunir-se amb el responsable d’aquesta promoció, però encara no ho ha fet.

spot_img

El + Vist