26.2 C
Lloret de Mar
Equip Safari

La 15a edició del Torneig internacional de frisbee va molt bé, segons els organitzadors

El guanyador del torneig ha estat l'equip Safari, que a més també ha guanyat el premi 'Spirit of the Game', al joc net, juntament amb dos equips més.

Equip Safari

Darreres Notícies

Molt bones valoracions de la quinzena edició del Torneig internacional de frisbee, que s’ha disputat fins aquest dilluns a la platja de Lloret, a la zona propera al Castell d’en Plaja. Un dels organitzadors, Miquel Ferro, assegura que ha anat molt bé, excepte el vent que ha bufat massa en alguns moments determinats.

El guanyador del torneig ha estat l’equip Safari, que a més també ha guanyat el premi Spirit of the Game. És un guardó que decideixen els propis participants i s’entrega al grup que ha ofert un joc més net; aquest any, curiosament, s’ha entregat a tres equips diferents.

El fet de jugar sense àrbitre i que siguin els mateixos jugadors els que regulin el joc és una de les peculiaritats que més criden l’atenció d’aquest esport. Una altra peculiaritat és que els equips són mixtes i els jugadors tenen un perfil molt variat.

La competició internacional de disc volador ha portat a la vila 16 equips d’arreu d’Europa. Això s’ha traduït en uns 220 esportistes, una xifra inferior a la de l’any passat per la coincidència de dates amb altres competicions de frisbee. Tot i així, els organitzadors estan molt satisfets i esperen repetir la cita a Lloret de Mar durant molts anys més.

spot_img

El + Vist