Dimarts, 2 març 2021
10.8 C
Lloret de Mar
Equip Safari

La 15a edició del Torneig internacional de frisbee va molt bé, segons els organitzadors

El guanyador del torneig ha estat l'equip Safari, que a més també ha guanyat el premi 'Spirit of the Game', al joc net, juntament amb dos equips més.

Equip Safari

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Molt bones valoracions de la quinzena edició del Torneig internacional de frisbee, que s’ha disputat fins aquest dilluns a la platja de Lloret, a la zona propera al Castell d’en Plaja. Un dels organitzadors, Miquel Ferro, assegura que ha anat molt bé, excepte el vent que ha bufat massa en alguns moments determinats.

El guanyador del torneig ha estat l’equip Safari, que a més també ha guanyat el premi Spirit of the Game. És un guardó que decideixen els propis participants i s’entrega al grup que ha ofert un joc més net; aquest any, curiosament, s’ha entregat a tres equips diferents.

El fet de jugar sense àrbitre i que siguin els mateixos jugadors els que regulin el joc és una de les peculiaritats que més criden l’atenció d’aquest esport. Una altra peculiaritat és que els equips són mixtes i els jugadors tenen un perfil molt variat.

La competició internacional de disc volador ha portat a la vila 16 equips d’arreu d’Europa. Això s’ha traduït en uns 220 esportistes, una xifra inferior a la de l’any passat per la coincidència de dates amb altres competicions de frisbee. Tot i així, els organitzadors estan molt satisfets i esperen repetir la cita a Lloret de Mar durant molts anys més.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica