14.5 C
Lloret de Mar
Cartell del festival

La 23a edició de MontPhoto omple el Teatre d’activitats durant tot el cap de setmana

Destaca la Gala d'entrega de premis MontPhoto 2019, on s'han presentat 12.000 imatges procedents d'autors de 60 països.

Cartell del festival

Darreres Notícies

Avui comença la 23a edició de MontPhoto, el festival internacional de fotografia de natura. Se celebra a Lloret de Mar al llarg de tres jornades per guardonar les millors imatges que s’han presentat al concurs. Aquesta tarda, a les sis, es farà l’acte inaugural i, a continuació, hi haurà tres conferències relacionades amb la fotografia i la natura, amb ponents d’arreu del món.

Això serà avui, però al llarg del cap de setmana també s’han programat dues jornades farcides d’actes entre els que destaca la Gala d’entrega de premis MontPhoto 2019. Els guanyadors del certamen es coneixeran aquest dissabte, a les set de la tarda. En aquesta edició s’han rebut 12.000 imatges procedents d’autors de 60 països.

El president de MontPhoto, Paco Membrives, assegura que la qualitat de les obres és molt elevada. Alguns dels fotògrafs són treballadors de prestigi del National Geographic, la BBC o el World Press Photo; però també hi ha molts fotògrafs novells que es decideixen a participar al concurs amb molt bon resultat.

Recordem que el concurs premia l’excel·lència de les fotografies i que té l’objectiu de promoure la defensa mediambiental i l’ecologisme. Paco Membrives està molt content amb la trajectòria del festival i agraeix el suport que reben des de Lloret de Mar, necessari per seguir endavant.

A banda de l’exposició de fotografies finalistes que es podrà visitar a la Casa de la Cultura tot el mes d’octubre, durant el cap de setmana hi haurà tres exposicions més al Teatre.

spot_img

El + Vist