14.3 C
Lloret de Mar

La 23a edició del festival MontPhoto se celebrarà el primer cap de setmana d’octubre

El concurs ha rebut 12.000 imatges al concurs, procedents d'autors de 60 països. El que fa especial el festival és que posa per davant de tot la formació.

Cartell de MontPhoto 2019
Cartell de MontPhoto 2019

Darreres Notícies

MontPhoto arriba amb la mateixa força de sempre. El festival internacional de fotografia de natura se celebrarà al Teatre de Lloret del 4 al 6 d’octubre i el president de l’associació MontPhoto, Paco Membrives, assegura que s’hi espera una assistència elevada, sobretot de fora de Catalunya. Tot i que afegeix que cada cop més hi participen persones del territori, fins i tot de Lloret mateix.

El festival, que arriba a la 23a edició, ha rebut 12.000 imatges al concurs, procedents d’autors de 60 països. Un dels secrets de l’èxit, segons Paco Membrives, és que la competició queda en segon terme i es posa per davant la vessant formativa de l’esdeveniment.

Tot i així, el president de MontPhoto assegura que la qualitat de les imatges que es presenten és molt elevada. I és que el concurs aplega fotògrafs de prestigi, que treballen per National Geographic, la BBC o el World Press Photo, i altres de novells que aporten frescor al certamen.

Treballant amb les obres finalistes de Montphoto 2019 (Laboratoris Color EGM)

MontPhoto 2019 es va presentar dimarts, en el marc de la presentació de la temporada de tardor al Teatre de Lloret de Mar. Com sempre, el festival, a banda de comptar amb el concurs de fotografies de natura, ha programat conferències per conèixer com treballen grans fotògrafs, tallers, exposicions i la presentació de novetats del sector. Tot plegat serà el primer cap de setmana d’octubre.

spot_img

El + Vist