23.1 C
Lloret de Mar

La 2a edició de la cursa d’obstacles ‘Unint Forces’ arriba aquest diumenge per commemorar el 8-M

La prova, organitzada pel Team Albino per commemorar el Dia Internacional de la Dona, es farà aquest diumenge, a les 9 hores, a la plaça Germinal Ros.

Una de les proves de la cursa de l'any passat
Una de les proves de la cursa de l'any passat

Darreres Notícies

El Team Albino organitza aquest diumenge, per segon any, la cursa d’obstacles Unint Forces, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, 8 de març . Hi participaran equips mixtes de sis persones, que hauran de superar 600 metres d’un recorregut que comptarà amb una quinzena d’obstacles.

Per al responsable del Team Albino, Albino Orquera, és una llàstima que avui en dia encara s’hagi de commemorar aquesta efemèride, però considera important posar de relleu la figura de la dona. L’organitzador matisa que la voluntat de la cursa és fer un símil amb els obstacles que la dona ha de superar al llarg de la vida en el seu dia a dia. Les proves seran diverses i hi haurà dos nivells: un apte per a tothom, a partir dels 12 anys, i un altre d’ultrafitness per als més experts.

La cursa ‘Unint forces’ del 2019 (Team Albino)

Albino Orquera remarca que, per organitzar la cursa, han comptat amb la col·laboració dels alumnes de l’Institut Rocagrossa, l’Ajuntament i Autodefensa Marga.

La cursa d’obstacles es farà aquest diumenge, a partir de les nou del matí, a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre de Lloret. Les inscripcions, que es poden fer al Pavelló Municipal d’Esports, es tanquen divendres, i tenen un preu de 15 euros per equip.

spot_img

El + Vist