13.7 C
Lloret de Mar
Una de les proves de la cursa de l'any passat

La 2a edició de la cursa d’obstacles ‘Unint Forces’ arriba aquest diumenge per commemorar el 8-M

La prova, organitzada pel Team Albino per commemorar el Dia Internacional de la Dona, es farà aquest diumenge, a les 9 hores, a la plaça Germinal Ros.

Una de les proves de la cursa de l'any passat

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

El Team Albino organitza aquest diumenge, per segon any, la cursa d’obstacles Unint Forces, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, 8 de març . Hi participaran equips mixtes de sis persones, que hauran de superar 600 metres d’un recorregut que comptarà amb una quinzena d’obstacles.

Per al responsable del Team Albino, Albino Orquera, és una llàstima que avui en dia encara s’hagi de commemorar aquesta efemèride, però considera important posar de relleu la figura de la dona. L’organitzador matisa que la voluntat de la cursa és fer un símil amb els obstacles que la dona ha de superar al llarg de la vida en el seu dia a dia. Les proves seran diverses i hi haurà dos nivells: un apte per a tothom, a partir dels 12 anys, i un altre d’ultrafitness per als més experts.

La cursa ‘Unint forces’ del 2019 (Team Albino)

Albino Orquera remarca que, per organitzar la cursa, han comptat amb la col·laboració dels alumnes de l’Institut Rocagrossa, l’Ajuntament i Autodefensa Marga.

La cursa d’obstacles es farà aquest diumenge, a partir de les nou del matí, a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre de Lloret. Les inscripcions, que es poden fer al Pavelló Municipal d’Esports, es tanquen divendres, i tenen un preu de 15 euros per equip.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.