15.4 C
Blanes
Un moment de la Trail del 2018

La 6a Trail Selva Marítima recorrerà 23 quilòmetres de Tossa de Mar a Blanes, passant per Lloret

La sortida es farà a les 9 hores des de la terminal d'autobusos de Tossa i l'arribada es preveu al passeig de Blanes.

Un moment de la Trail del 2018

Darreres Notícies

Aquest diumenge se celebra la sisena edició de la Trail Selva Marítima, que organitzen els Fondistes de Blanes. El recorregut començarà a Tossa de Mar, passarà per Lloret i acabarà al passeig marítim de Blanes. Són un total de 23 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 900 metres.

Tomàs Llorens, membre dels Fondistes de Blanes, assegura que és una prova molt atractiva per als participants, que fan la cursa arran de mar, amb vistes privilegiades de penya-segats, pinedes i atzavares. La novetat és que es passarà pel tram de camí de ronda que s’ha obert fa poc a Blanes, a la zona de Cala Sant Francesc. A més, el recorregut inclou el pas pels jardins botànics de Pinya de Rosa i Mar i Murtra, a Blanes.

Trail Selva Marítima 2018 (Fondistes de Blanes)

Els organitzadors recomanen que els participants tinguin certa experiència i preparació. Les inscripcions estan obertes a través de la pàgina web Trail Selva Marítima. Tomàs Llorens creu que el canvi de data ha fet disminuir la participació. Fins ara, la trail sempre s’havia fet al maig, però la coincidència amb altres curses de Blanes va fer que es passés a l’octubre. Això ha reduït els participants de 500 a 200. Tot i així, les perspectives per al diumenge són molt bones.

La sortida es farà a les nou del matí des de la terminal d’autobusos de Tossa i l’arribada es preveu al passeig de Blanes. Per Lloret, els corredors passaran entre les deu i les dotze.

Trail Selva Marítima 2018 (Fondistes de Blanes)

El preu dels dorsals és de 23 euros si la inscripció es fa per internet, en què hi ha temps fins demà divendres, i de 25 euros si es fa el mateix dia de la prova. Per formar part de la competició, cal tenir l’assegurança esportiva obligatòria. Qui no la tingui, pot contractar-la en el procés d’inscripció pel preu de 2 euros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist