17.9 C
Lloret de Mar
L'acte d'entrega de les Banderes Verdes (Ecovidrio)

La Bandera Verda d’Ecovidrio ja és a Lloret de Mar

L'Ajuntament ja ha recollit el reconeixement, que posa en valor la implicació de tots els establiments adherits al servei de recollida de porta a porta de la fracció de vidre.

L'acte d'entrega de les Banderes Verdes (Ecovidrio)

Darreres Notícies

L’Ajuntament ja ha recollit la Bandera Verda d’Ecovidrio de Catalunya, juntament amb Torroella de Montgrí. Recordem que l’atorga el Moviment Banderes Verdes amb la voluntat de guardonar l’esforç dels establiments de l’hostaleria local i l’activisme dels municipis costaners en la transició cap a l’economia circular i en la lluita contra el canvi climàtic.

Durant els tres mesos d’estiu en què s’ha realitzat la campanya, Lloret ha recollit un total de 354.760 quilos de vidre, la qual cosa suposa un increment del 65% respecte al mateix període del 2021.

La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, fa una valoració molt positiva del reconeixement, que ha estat possible gràcies a la implicació de tots els establiments adherits al servei de recollida de porta a porta de la fracció de vidre.

“Ja tenim la bandera verda d’Ecovidrio a Lloret i estem molt contents, sobretot pel que suposa aquest reconeixement: la implicació de tots els establiments adherits”

Marina Nicolàs

Actualment Lloret de Mar compta amb gairebé 470 establiments adherits, entre hotels, càmpings, restaurants, bars, discoteques, guinguetes de platja i d’altres grans generadors.

L’any 2021, els establiments i la ciutadania de Lloret de Mar van reciclar fins a 916 tones de residus d’envasos de vidre, 230 tones més que l’any anterior, quan s’havien obtingut uns valors molt inferiors als habituals arran de la situació de pandèmia. Aquest any, es preveu assolir una quantitat similar al 2018 i 2019, atès que amb el que s’ha recollit fins al mes d’octubre, ja se supera el valor del total del 2021.

spot_img

El + Vist