11.4 C
Lloret de Mar
El públic, en el concert de la Beth al Jardí de la Pau, aquest 8 de juliol.

La Beth actua amb totes les entrades exhaurides al Jardí de la Pau de Lloret

El proper espectacle del cicle 'Estiueja' és l'humor d'en Peyu fent d'Home Orquestra (15 de juliol, 21h, plaça Germinal Ros).

El públic, en el concert de la Beth al Jardí de la Pau, aquest 8 de juliol.

Darreres Notícies

Èxit rotund d’assistència en el primer concert del cicle ‘Estiueja’. L’actuació de la reconeguda cantant Beth, aquest dijous a Lloret, ha exhaurit totes les localitats al jardí de La Pau. Els espectadors han gaudit d’una nit de bona música, en què l’artista de Súria ha presentat el seu nou disc “Origen”.

El regidor del Teatre, Albert Robert, conclou que “el públic ha respòs com ja va fer l’any passat” davant d’un bon cartell i del compliment de les mesures de seguretat.

La cantant Beth ha presentat el seu nou disc 'Origen'.
La cantant Beth ha presentat el seu nou disc ‘Origen’.

Tot és a punt per al segon espectacle, que anirà a càrrec d’en Peyu. El popular humorista farà una paròdia/homenatge de l’Home Orquestra, una figura que tots hem vist actuar a la Festa Major dels pobles.

Serà un recull dels millors textos d’en Peyu, en un format en què la improvisació amb el públic i les sortides de guió seran les claus de l’actuació.

La segona sessió del cicle ‘Estiueja’, amb en Peyu, serà el pròxim dijous, 15 de juliol, a les 21h, a la Plaça Germinal Ros. El preu de les localitats és de 5 euros, amb entrada gratuïta pels menors de 12 anys. Es poden adquirir a la pàgina web del Teatre.

La resta d’espectacles aniran a càrrec de Llucià Ferrer, amb el programa de ràdio “El Vermut”, el proper 17 de juliol. Després, el dia 29 de juliol, es podrà gaudir del concert d’Elena Gadel i Marta Robles. El cicle ‘Estiueja’ acabarà l’1 d’agost amb un concert de Glaucs.  

spot_img

El + Vist