19.2 C
Lloret de Mar
Maria Dolors Arqué

La Biblioteca acull, aquest dissabte, unes olimpíades imaginàries

L’activitat, que es titula “Gimnàstica, fantàstica, elàstica”, arriba aquest dissabte, a les 11.30 h.

Maria Dolors Arqué

Darreres Notícies

La sala infantil de la Biblioteca viurà aquest dissabte al matí unes olimpíades protagonitzades per animals. És la proposta que arriba en una nova sessió del Racó dels Contes. L’activitat, que es titula “Gimnàstica, fantàstica, elàstica” farà que els més petits practiquin esport d’atenció.

Hi haurà poesies energètiques, els nens faran escalfament i, amb la música de bicicletes, pedalaran de valent. Tot plegat, sense sortir de la Biblioteca. A través de la imaginació, els nens coneixeran animals que acabaran triomfant en el món esportiu. Maria Dolors Arqué, l’encarregada de l’activitat, explica que “farem unes olimpíades en un prat, veurem com uns ossos que els fa por l’aigua són campions de natació i unes curses impressionants que el que menys t’esperes és el que guanya”.

Una altra de les intencions de la sessió és millorar l’atenció dels més petits a través de l’esport i promoure els hàbits saludables amb una vida activa.

La sessió és aquest dissabte, a les 11.30 h, a la sala infantil de la Biblioteca. El conte es recomana a petits a partir de 3 anys.

spot_img

El + Vist