8.3 C
Lloret de Mar

La biblioteca estrena un club de lectura centrat en textos teatrals

A més, l'equipament de la vila també s'ha sumat a les iniciatives 'Book Face Friday' i 'Roba un poema'.

Campanya Book Face Friday
Campanya Book Face Friday

Darreres Notícies

Lloret de Mar és una de les 50 biblioteques de Catalunya que s’han sumat a la tercera edició de Llegir el teatre. El projecte consisteix en crear clubs de lectura de textos teatrals i compta amb la col•laboració del Teatre Nacional de Catalunya i el Servei de Biblioteques.

La directora de la biblioteca de Lloret, Hermínia Marco, considera que és una bona iniciativa per donar a conèixer els textos teatrals i que els participants després en puguin veure’n la representació.

L’edició d’aquest any comença aquest mes d’octubre i s’allarga fins al juny. Durant aquest temps, es proposen set títols, que són obres de grans autors teatrals, com García Lorca, Àngel Guimerà, Molière o Txèkhov. A Lloret, la primera sessió es farà el dia 22, en què es comentarà Molt soroll per a no res, de William Shakespeare. A més, aquí a la vila es complementarà amb l’obra Sé de un lugar, ja que es podrà veure en el Lloret Espai Off i, a més, el dia que es comenti es comptarà amb la presència del director, Ivan Morales.

D’altra banda, el personal de la biblioteca s’ha sumat a dues iniciatives que es duen a terme arreu de Catalunya. Una s’anomena Book Face Friday; com el nom indica, es du a terme el divendres i consisteix en fer fotografies substituint el rostre de la persona per la imatge de la portada d’algun llibre que mostri una cara.

L’altra iniciativa s’anomena Roba un poema. Cada dimecres, es publiquen poemes elaborats amb els títols de diferents llibres. Uns petites creacions literàries que es mostren a través d’una fotografia on es poden veure els lloms dels llibres escollits.

Qui vulgui veure les fotografies, tant del Book Face Friday com de Roba un poema, pot fer-ho a través del grup de Facebook Què fem a les biblios?

spot_img

El + Vist