21.6 C
Lloret de Mar

La biblioteca de Lloret participa en una prova pilot per acostar l’òpera als més petits

Aquest dissabte es farà un taller basat en l'òpera 'El barber de Sevilla' i es podrà complementar amb una sortida per veure la funció a finals de febrer a Sant Cugat del Vallès.

El jove barber de Sevilla
El jove barber de Sevilla

Darreres Notícies

La biblioteca de Lloret se suma a un projecte per fomentar l’òpera entre els més petits. De fet, l’equipament és un dels set que han estat escollits per a una prova pilot que es marca l’objectiu de portar l’emoció de l’òpera al públic infantil.

El regidor de la biblioteca, Jordi Sais, ha explicat que la iniciativa consisteix en fer un taller participatiu, dirigit per la divulgadora musical Maria Josep Anglès i basat en una versió per a infants i joves de la reconeguda òpera El barber de Sevilla, de Rossini.

El regidor creu que és motiu d’orgull haver estat seleccionats pel Gran Teatre del Liceu i la Generalitat per dur-hi a terme aquesta prova pilot, que només es fa en set biblioteques del territori.

Segons Jordi Sais, és molt important fomentar la cultura entre els més petits.

El taller, que gira al voltant de El barber de Sevilla, està adreçat a nens i nenes entre 8 i 12 anys, que han d’anar acompanyats d’una persona adulta. Es farà aquest dissabte, 2 de febrer, a les dotze del migdia, a la sala polivalent de la Biblioteca. És gratuït, però les places són limitades i cal inscripció prèvia.

A més, qui ho vulgui, podrà complementar el taller amb l’assistència a la funció, que es farà al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès el 16 de febrer, a les sis de la tarda. La sortida des de Lloret serà a les quatre i l’autocar i l’entrada tenen un cost de només deu euros. Els interessats es poden apuntar adreçant-se a la biblioteca, abans del 9 de febrer.

spot_img

El + Vist