17.4 C
Lloret de Mar

La Biblioteca tancarà la primera planta del 12 al 20 de setembre per manteniment

Els usuaris no podran accedir-hi, però sí que podran sol·licitar el material que vulguin al personal del taulell de la planta baixa.

Primera planta de la Biblioteca (Iduna)
Primera planta de la Biblioteca (Iduna)

Darreres Notícies

La Biblioteca tancarà la primera planta del 12 al 20 de setembre. El motiu és que l’Ajuntament ha de fer tasques de manteniment.

servicios profesionales jimenez

En concret, fa mesos que es treballa a l’edifici de la Casa de la Cultura per arreglar uns degoters i, en aquesta línia, cal fer actuacions al sostre de la Biblioteca. A més, s’aprofitarà per fer una neteja a fons del terra.

“Ens toca arreglar el sostre de la primera planta de la Biblioteca i aprofitarem també per fer una neteja a fons de la moqueta d’aquesta planta”

Marina Nicolàs

Durant els nou dies que durin els treballs, els usuaris no tindran accés a la planta, però sí que podran sol·licitar el material que necessitin al personal de l’equipament. Es recomana, això sí, fer la reserva prèvia dels documents que es vulguin agafar en préstec, ja sigui per telèfon (972 34 90 55) o bé per correu electrònic ([email protected]) o xarxes socials (@bibliolloret).

La regidora de l’equipament, Marina Nicolàs, afegeix que mentre durin els treballs habilitaran espais d’estudi i de treball, sobretot a la sala d’exposicions i, si cal, també a la sala infantil.

“Els usuaris no tindran accés als documents de la primera planta, però, igual que fèiem en temps de pandèmia, podran demanar tot allò que necessitin al personal de la Biblioteca”

Marina Nicolàs

La regidora ha agraït la comprensió ciutadana per avançat.

spot_img

El + Vist