19.7 C
Lloret de Mar
El nou hotel Evenia a Panamà.

La cadena Evenia obre el seu primer hotel a Panamà

El nou establiment s'adreça al turisme de negocis, però també a visitants d'oci.

El nou hotel Evenia a Panamà.

Darreres Notícies

La cadena Evenia, de Lloret de Mar, obre el seu primer hotel a Panamà. Es tracta d’un establiment de 5 estrelles, ubicat a Ciutat de Panamà, que s’adreça al turisme de negocis, però també a visitants d’oci.

Felipe Alvarez, lloretenc i director de l’hotel de Panamá, explica que han triat aquest indret perquè “és un país estable, amb previsió de creixement econòmic, proximitat amb els Estats Units, a més de qualitat de vida i clima tropical”.

L’hotel, que va obrir portes el passat 25 d’abril, fa referència a Gaudí i al modernisme en la seva arquitectura, així com a la cuina catalana, que es barreja amb l’autòctona del Panamà, la cuina criolla. Des del nou hotel Evenia s’aposta per mercats emissors com Estats Units, el colombià, o fins i tot el panameny i europeu.

Gran Evenia al Panamà
Gran Evenia al Panamà

Evenia Hotels és una cadena lloretenca amb presència a 4 països. Compta amb 14 establiments entre hotels i resorts de diferents tipologies, des d’allotjaments de muntanya, passant per hotels urbans i resorts de platja.

Gran Evenia al Panamà
Gran Evenia al Panamà

Des dels seus orígens, a principis del segle XX, quan la família Molist va obrir el seu primer hotel situat a la localitat de Tona, la seva evolució ha estat notable i actualment compta amb aproximadament 2.000 treballadors.

spot_img

El + Vist