14.3 C
Lloret de Mar

La cadena Evenia aglutina la meitat de les 5.000 places de Lloret que ofereixen menjar sense gluten

El xef ha explicat que dediquen una cuina exclusivament al menjar sense gluten i, a més, ofereixen una oferta gastronòmica àmplia, variada i personalitzada.

Carles Fàbregas
Carles Fàbregas

Darreres Notícies

L’oferta sense gluten als hotels de Lloret de Mar segueix creixent i la destinació ja compta amb 5.000 places acreditades per l’Associació de Celíacs de Catalunya. I la meitat de l’oferta per a celíacs de la destinació l’aglutina la cadena hotelera Evenia.

Aquest conjunt d’establiments té en compte, com altres hotels de la vila, les necessitats d’alimentació dels seus clients. Però la diferència, tal com explica el xef de la cadena Evenia, Carles Fàbregas, és que ells dediquen una cuina exclusivament al menjar sense gluten. A més, remarca que ofereixen una oferta gastronòmica àmplia, variada i personalitzada.

Segons Carles Fàbregas, actualment hi ha moltes famílies amb algun membre celíac que trien els establiments segons si ofereixen menjar sense gluten o no. I, per al xef, és molt gratificant poder tenir una oferta tan completa d’alimentació sense gluten, sobretot per l’alegria que desprenen els infants celíacs.

El xef de l’Evenia ha explicat que, després d’aconseguir la certificació de l’Associació de Celíacs de Catalunya, segueixen treballant cada dia per seguir-se formant i creixent en aquest àmbit. A més, després d’implantar aquest model a Lloret de Mar, la cadena Evenia treballa per oferir-ho als hotels que té en altres destinacions, per exemple a Barcelona.

A Lloret de Mar també cada cop hi ha més establiments que se sumen a la iniciativa arran del conveni que l’Ajuntament va signar al febrer amb l’Associació de Celíacs de Catalunya; de moment, ja hi ha nou hotels. El primer en aconseguir la certificació va ser l’hotel Anabel i després s’hi han sumat l’Olympic Garden, l’Olympic Palace, l’Olympic Park, l’Olympic Suites, l’Aquarium, l’Oasis Park, el Xaine Park i l’últim, que ha estat el Miratge.

spot_img

El + Vist