13.3 C
Lloret de Mar

La cadena hotelera Evenia busca els millors records dels seus clients

Després de més d’un any de pandèmia, la cadena hotelera vol recuperar els bons moments que hagin passat els clients en els hotels Evenia, com una petició de mà, l’anunci d’un naixement o una nit memorable.

Primer dia d'obertura de la cadena, dies enrere a Lloret.
Primer dia d'obertura de la cadena, dies enrere a Lloret.

Darreres Notícies

La cadena Evenia, que hotels a Lloret de Mar, busca els moments més màgics que hagin viscut els clients als seus establiments. Aquest és l’objectiu de la nova campanya “Es busquen records”, que ha posat en marxa per seleccionar 10 Ambaixadors Evenia.

Després de més d’un any de pandèmia, la cadena hotelera vol recuperar els “bons moments” que hagin passat els clients en els hotels Evenia, com una petició de mà, l’anunci d’un naixement o una nit memorable, entre d’altres. Manel Comajuncosa, director comercial de la cadena, assenyala com a exemple que hi ha clients que venen de petits i que continuen venint de grans.

Cartell de la campanya de la cadena Evenia.

Els interessats en participar en la campanya tenen temps de fer-ho fins a aquest dijous. Els 10 millors records s’anunciaran el pròxim 1 de juliol.

Els guardonats comptaran amb l’estatus d’Ambaixadors Evenia i guanyaran un detall especial per a la seva pròxima estada en un dels hotels de la cadena. Les persones interessades s’han de posar en contacte amb el blog o les xarxes socials de Evenia Hotels.

spot_img

El + Vist