13.2 C
Lloret de Mar

La capella dels Sants Metges inaugura avui l’exposició ‘Vinyes verdes ran de marc’

L'organitza l'Associació Recull Rural de Lloret i es podrà visitar fins al 30 de novembre. La inauguració és avui a les vuit del vespre.

L'exposició 'Vinyes verdes ran de marc'
L'exposició 'Vinyes verdes ran de marc'

Darreres Notícies

Per recordar la importància que van tenir les vinyes de Lloret fa anys, avui s’inaugura una exposició a la capella dels Sants Metges que mostrarà un centenar d’eines i moltes fotografies relacionades amb aquest passat del municipi. L’organitza l’Associació Recull Rural de Lloret (RRALL), que l’ha titulat Vinyes verdes ran de marc.

Ho ha explicat un dels membres de l’entitat, Lluís Ferrés, que considera que aquesta part tan important del passat de Lloret és força desconeguda per bona part de la població, sobretot pels més joves.

Amb l’objectiu de ressaltar el passat rural de la vila, s’inaugura aquesta exposició, que fa un repàs de tots els aspectes relacionats amb les antigues vinyes del municipi.

El principal objectiu de l’associació és crear un museu o un centre d’interpretació on exposar totes les eines i mostrar aquest passat lloretenc. Mentre segueixen les negociacions amb l’Ajuntament, l’entitat es dedica a donar a conèixer els estris que té recopilats a través d’exposicions com la que s’inaugura avui a la capella dels Sants Metges, coincidint amb la Festa Major de Sant Romà. L’acte serà a les vuit del vespre i després es podrà visitar de manera gratuïta, matins i tardes, fins al 30 de novembre.

spot_img

El + Vist