7.3 C
Lloret de Mar

La Capital de la Cultura Catalana de Lloret es presenta en un indret diferent: una discoteca

L'acte, adreçat als veïns i entitats, arriba aquest divendres, 13 de gener, a la discoteca St Trop a les 20h.

Presentgació del logotip de la Capital de la Cultura Catalana de Lloret.
Presentgació del logotip de la Capital de la Cultura Catalana de Lloret.

Darreres Notícies

Aquest divendres es presenta la Capital de la Cultura Catalana de Lloret de Mar. L’acte s’ubica en un indret diferent, com és la discoteca St Trop, amb la voluntat de desubicar les propostes habituals d’aquest tipus de celebracions.

servicios profesionales jimenez

L’alcalde de Lloret és Jaume Dulsat, explica que “no volíem una ubicació tradicional, sinó un lloc diferent i icònic com és la discoteca St Trop, per fer una presentació divertida i dinàmica”.

La presentació, adreçada a veïns i entitats, té com a objectiu donar a conèixer les activitats que ja formen part del calendari de la Capital, així com el fil conductor, la imatge corporativa, a més de sumar noves propostes i col·lectius.

Lloret de Mar engega aquest 2023 amb el repte d’explicar el seu llegat cultural, amb 98 temporades de sardanes, un teixit cultural actiu, un arxiu que és tot un referent i un patrimoni de primer ordre, que rep visitants de tot el món.

Web CCC

Després de recollir el relleu a Igualada, Lloret és durant aquest any la Capital de la Cultura Catalana. Una celebració que encara des de la diferència respecte a altres capitals, com Manresa, Vic o Tortosa. Per fer palès la seva diversitat cultural, idiomàtica o religiosa, així com un model socio-econòmic que no té res a veure amb el dels pobles del centre de Catalunya.

Tot plegat s’explicarà aquest divendres, 13 de gener, a la discoteca St Trop, a partir de les 20h. Qui vulgui assistir-hi, ha de reservar plaça a través del correu [email protected]

spot_img

El + Vist