7 C
Lloret de Mar

La Caravana de les Arts ha preparat una performance més contundent que mai per al 25-N

Amb el títol 'Sota zero', es podrà veure aquest dissabte, després de la lectura del manifest institucional, a la Plaça de l'Església (12 hores).

La pancarta per commemorar el 25-N (Ajuntament de Lloret de Mar)
La pancarta per commemorar el 25-N (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Sota zero. Així es titula la performance que ha preparat La Caravana de les Arts per commemorar el Dia Internacional contra la violència masclista i que, segons els seus creadors, serà més contundent que mai.

La duran a terme vuit artistes, que han fet una creació conjunta per poder reivindicar els drets de les dones i denunciar la violència masclista. Una de les responsables de La Caravana de les Arts, Cristina Catalán, assegura que serà un espectacle molt complet, que també comptarà amb música en directe.

Cristina Catalán reconeix que aquest any és, probablement, el que han creat una performance més punyent, però considera que així ho requereix la greu situació que viu la societat pel que fa a la violència masclista.

“S’ha de veure el que la societat està normalitzant i situacions que ens toquin, que ens sentim una mica violents veient la performance i, si algú en algun moment aparta la mirada, ja m’està bé”

Cristina Catalán
La performance del 2020
La performance del 2020

La performance es farà aquest dissabte, a la Plaça de l’Església, just després de la lectura del manifest institucional, que s’ha previst per les dotze del migdia. L’acte es complementarà amb l’entrega de premis del concurs d’eslògans de l’Aurora.

Recordem que aquest any la frase guanyadora i que, per tant, llueix a diferents punts del municipi en una pancarta, és: Per mi, per tu, per tothom. Prou violència, del grup Fem Comunitat/SENTIR. I la frase finalista és No volem sobreviure, volem viure!, d’Addi Torrent.

spot_img

El + Vist