18.1 C
Lloret de Mar
Reunió de treball

La Caravana de les Arts prepara una ‘performance’ per commemorar el Dia Internacional contra l’Homofòbia

Serà demà, a les set de la tarda, quan acabi la taula d’experiències de persones del col·lectiu LGTBI.

Reunió de treball

Darreres Notícies

La Caravana de les Arts participarà, demà a la tarda, a la commemoració del Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia amb una performance. Serà demà, a les set de la tarda, quan acabi la taula d’experiències de persones del col·lectiu LGTBI.

Un representant de la companyia, Paco Moreno, explica que l’actuació agafarà com a punt de partida el 1990, quan l’Organització Mundial de la Salut (OMS) va retirar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals.

Paco Moreno considera que és molt important impulsar activitats com les que es fan demà a la tarda a Lloret. Sobretot tenint en compte que, fins fa quatre dies, l’homosexualitat encara es considerava una malaltia de manera oficial.

Tot i que reconeix que les coses han canviat molt en els últims anys, Paco Moreno explica que en el seu dia a dia encara es troben amb molts joves que tenen problemes per afrontar la seva homosexualitat.

Per tot plegat, la Caravana de les Arts participa demà a la tarda amb la commemoració del Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia. Recordem que abans, a partir de les sis, hi haurà una taula d’experiències amb diferents veïns de Lloret del col•lectiu LGTBI, que exposaran les seves experiències personals.

Aquesta és la primera vegada que se celebrarà de manera institucional a Lloret el Dia contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia i es complementarà amb la lectura d’un manifest per part de l’alcalde, Jaume Dulsat.

spot_img

El + Vist