8.2 C
Lloret de Mar

La carrossa dels Encantats i la comparsa de Xauxa i Disbauxa triomfen a la rua de Lloret de Mar

Els tossencs Canya i Conya s'han endut el primer premi de carrosses, dins la categoria general.

Els Encantats, desfilant a la rua
Els Encantats, desfilant a la rua

Darreres Notícies

Els Encantats -a més de ser la colla Carnestoltes- són els guanyadors de la rua de Carnaval de Lloret de Mar (igual que al 2018). La colla s’ha endut el primer premi en la categoria de Lloret, i també el segon guardó a la categoria general. En les comparses, Xauxa i Disbauxa ha triomfat en les dues categories: Lloret i general, on s’han endut el primer premi.

Xauxa i Disbauxa
servicios profesionales jimenez

Les classificacions de la rua són les següents. En carrosses, dins la categoria general: primer premi per a Canya i Conya (Tossa), segon per a Encantats i tercer per a Bon Rotllo (Riells i Viabrea); en la categoria de Lloret, primer premi per a Encantats i segon per a ForçAME Lloret. Mentre que la millor composició de carrossa ha estat per a Canya i Conya.

Canya i Conya

En les comparses, dins la categoria general: primer premi per a Xauxa i Disbauxa, segon per a Mainada i tercer per a Shalom; en la categoria de Lloret, primer premi per a Xauxa i Disbauxa, i segon per a Mainada. Cal afegir que el premi a la gresca és per a l’Esbart Joaquim Ruyra (Blanes).

Mainada
Shalom

Com sempre, la rua s’ha fet dissabte a la tarda i diumenge al migdia, amb unes 1.500 persones desfilant, repartides en 13 carrosses i 5 comparses.

Els guardons que s’han entregat aquest diumenge a la nit, després de tres dies farcits de concursos. Repassem la resta de premiats. El concurs de disfresses al carrer l’ha guanyat, en la categoria d’adults, “Iglú” (primer premi), “Paseando la Nona” (segon premi) i “La flower power” (tercer premi). En la categoria infantil, els guardons han estat “4 estacions” (primer premi), “Niña payasita” (segon premi) i “Cavaller Biel” (tercer premi).

Pel que fa al concursos de disfresses en el lloc de treball, l’AMPA del Pere Torrent ha quedat en primera posició, seguida del Centre d’Estudis de Llengües i la Casa de Cúllar.

Secció d’Esports de l’Ajuntament

En la categoria de dependències municipals, els millors han estat la secció d’Esports. Les millors llars d’infants han estat Els Vailets i La Marinada, primers i segons, respectivament. El Carnaval de Lloret es tanca aquest dimecres, amb el tradicional enterrament de la sardina.

spot_img

El + Vist