15.6 C
Lloret de Mar

La celebració del Dia Pi torna a l’escola Immaculada Concepció, que farà diverses activitats divendres

Tots els alumnes construiran plegats la Ciutat Pi. A més, es repetiran la cursa i la caminada Pi i el pícnic a la platja amb un esmorzar en homenatge al 3,14.

Celebració del número Pi del 2019
Celebració del número Pi del 2019

Darreres Notícies

L’Escola Immaculada Concepció torna a celebrar el Dia Pi. Tot i que aquest any el Dia Pi, el 14 de març, és dissabte, el centre el celebrarà divendres. Recordem que l’any passat la UNESCO va declarar aquesta jornada el Dia de les Matemàtiques, però l’escola ja el celebrava des d’abans.

servicios profesionales jimenez

De fet, aquest és el tercer cop que se celebrarà el Dia Pi a la Immaculada Concepció i la novetat d’aquest any és que tots els alumnes construiran plegats la Ciutat Pi, tal com ha explicat la cap d’estudis, Ceci Martínez.

A més es mantindran la cursa i la caminada Pi. La primera s’adreça als alumnes de cinquè i de sisè i tots els de secundària, que faran una cursa per la platja, mentre que la caminada pels entorns de l’escola és per la resta d’alumnes de primària.

La cursa Pi del 2019 (Immaculada Concepció)

Tots faran un recorregut de 3,14 quilòmetres; a més, s’està preparant una mini cursa Pi més curta per als alumnes d’infantil.

I una altra activitat que es repetirà i que funciona molt bé és el pícnic a la platja, en què tots els alumnes esmorzen alguna cosa relacionada amb el número Pi.

Galetes amb el número Pi, el 2019 (Immaculada Concepció)

La idea és que totes les activitats es facin en homenatge al número Pi. A més, els alumnes, cada curs adaptat al seu nivell, aprenen què representa aquest número en l’àmbit de les matemàtiques. El Pi és el número més estudiat del món matemàtic, amb unes xifres decimals infinites.

La Immaculada Concepció fa temps que aposta per fomentar les matemàtiques entre els alumnes, amb la celebració de la Setmana de les Matemàtiques entorn al 12 de maig, que és el Dia Escolar de les Matemàtiques.

spot_img

El + Vist