10.5 C
Lloret de Mar

La cobla Ciutat de Girona s’encarrega de l’audició de Sardanes a la fresca d’aquesta setmana

L'audició de sardanes començarà aquest dissabte a les deu de la nit, a la plaça de la Vila.

Cobla Ciutat de Girona
Cobla Ciutat de Girona

Darreres Notícies

El cicle Sardanes a la fresca, que aquest estiu ha arribat a la 93a edició, arriba a la seva recta final, amb les tres últimes audicions. La d’aquest dissabte anirà a càrrec de la cobla Ciutat de Girona. Un representant de l’agrupació, Joaquim Burjachs, explica que és la segona vegada que venen a Lloret aquest estiu.

servicios profesionales jimenez

Com sempre, l’actuació es dividirà en dues parts. Primer, hi haurà dues peces de concert: “Collserola”, d’Agustí Borgunyó; i “Delectança”, de Domènec Moner. A continuació, la cobla oferirà cinc sardanes balladores: “Cum laude al mestre”, de Josep Cassú; “Xàldigues”, de Jesús Ventura; “De Lloret a Santa Cristina”, de Pere Fontàs; “Ombres d’amor”, de Josep Saderra; i “L’Esteve de can Nasi”, de Francesc Mas Ros.

La cobla Ciutat de Girona està formada, actualment, per onze músics. L’agrupació es va fundar el 1975, a partir de la iniciativa de diversos excomponents de les millors cobles i orquestres del moment, com la Principal de la Bisbal i dels Montgrins. Ara mateix, tenen molta activitat, especialment a l’estiu.

L’audició de sardanes començarà aquest dissabte a les deu de la nit, a la plaça de la Vila. Després, ja només quedaran dues sessions: el 21 de setembre amb la cobla Sant Jordi, i el 28 de setembre amb la cobla Marinada.

spot_img

El + Vist