13.8 C
Lloret de Mar

La cobla Ciutat de Terrassa a la propera audició de ‘Sardanes a la fresca’

La sessió de sardanes serà aquest dissabte, com sempre, a les deu de la nit, a la plaça de la Vila.

Cobla Ciutat de Terrassa
Cobla Ciutat de Terrassa

Darreres Notícies

Aquest dissabte hi ha una nova audició de Sardanes a la fresca. Anirà a càrrec de la cobla Ciutat de Terrassa, que ha preparat un repertori variat de diferents compositors, entre els quals hi ha Esteve Molero, l’actual director de l’agrupació vallesana.

servicios profesionales jimenez

Un representat de la cobla, Jaume Hielo, dona alguns detalls del repertori i assegura que els fa especial il·lusió venir a Lloret en l’any del seu 40è aniversari.

Com sempre, l’audició es dividirà en dues parts. Primer arribaran dues peces de concert: “T’estimo”, de Josep Serra; i “Borgunyó a Belfort”, d’Esteve Molero.
Després, hi haurà cinc sardanes per ballar: “Montjoliu”, de Manuel Oltra; “Cants d’aplec”, de Josep Cassú; “A la mare Emilia”, d’Àngel Pujol; “Els rossinyolets de l’àvia”, de Lluís Pujals; i “Colla Roca”, de Jordi León.

Com hem dit, la cobla celebra aquest 2019 els seus 40 anys d’existència. Jaume Hielo assegura que es troben en un bon moment i amb una agenda ben farcida d’aplecs i audicions al llarg de l’any.

La sessió de sardanes, amb la cobla Ciutat de Terrassa es farà aquest dissabte, a les deu de la nit, a la plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist