9.9 C
Lloret de Mar
Cobla Mediterrània

La Cobla Mediterrània és l’encarregada de l’audició de sardanes d’aquest dissabte

L'audició, de la 93 edició de Sardanes a la fresca, es farà demà a les 22 hores, a la plaça de la Vila.

Cobla Mediterrània

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Nova audició del cicle Sardanes a la Fresca, aquest dissabte a la nit. Anirà a càrrec de la cobla Mediterrània, que ha preparat una sessió per a tots els gustos.

Les dues primeres peces seran de concert, per escoltar: “Quan l’amor neix”, de Narcís Costa; i “Maria Eulàlia”, de Lluís Benejam. Després, serà el torn de cinc sardanes per ballar: “Festa d’argent a Palamós”, de Jordi Molina; “Ferms i tossuts”, de Josep Cassú; “Joves triomfants”, de Lluís Alcalà; “Montblanc, Capital de la Sardana”, d’Alfred Abad, que ha estat reconeguda com la Sardana de l’Any; i per últim, es tocarà, “A saltar”, de Pau Marons.

El representant de la cobla, Ramon Casafont, destaca que aquest format, amb peces per escoltar i per ballar, permet satisfer les preferències de cadascun dels espectadors.

La cobla Mediterrània es va fundar l’any 1979 i, per tant, celebra els seus 40 anys. Va néixer gràcies a un grup de joves instrumentistes i, al llarg d’aquest temps, ha passat per diferents etapes. Ara, es troba en un bon moment, amb un calendari farcit d’audicions i ballades per aquest estiu.

L’agrupació és una de les habituals en el cicle Sardanes a la Fresca, que recordem que enguany celebra la 93a edició. L’audició, amb la Cobla Mediterrània, començarà demà dissabte a les deu de la nit a la plaça de la Vila.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.