7.3 C
Lloret de Mar

La colla dels Encantats, cinquens a la rua del Carnaval de Blanes, com a comparsa forània

A més, han rebut un trofeu de participació Xauxa i Disbauxa, Associació Forçame i La Mainada.

Els Encantats, a la rua lloretenca
Els Encantats, a la rua lloretenca

Darreres Notícies

La colla lloretenca Els Encantats ha quedat cinquena al Carnaval de Blanes, amb la disfressa “Lupercalia”.

servicios profesionales jimenez

La classificació a Blanes funciona diferent que a Lloret. Els Encantats han aconseguit la cinquena posició en la categoria de carrosses forànies i la sisena en la categoria de comparses (que engloba colles blanenques i de fora). En total, s’han endut 250 euros.

Els Encantats, a la rua lloretenca com a participants i colla Carnestoltes

A més, han rebut un trofeu de participació les colles lloretenques Xauxa i Disbauxa, Associació Forçame i La Mainada.

Els premis del Carnaval de Blanes s’han lliurat aquest dimarts a la nit, a la població veïna. En la categoria de les carrosses de Blanes, el primer premi ha estat per a l’Esbart Joaquim Ruyra, que presentava la gresca “Huracanats”; el segon per a la colla Que Vingui Qui Vulgui amb “Viu la Màgia”; i el tercer per a l’Associació de Veïns de Valldolig amb la disfressa “Guardianes del Mar”. Aquests tres guardons estan dotats respectivament amb 1.000 euros, 500 euros i 300 euros.

Esbart Joaquim Ruyra, de Blanes

Respecte les millors comparses, on no hi ha distinció per la seva procedència, el primer premi l’ha guanyat la colla d’Els Guapus de Tossa amb “Honene Kachina”; el segon els Canya i Conya de Tossa i la gresca “Mitologia”; el tercer la colla Bon Rotllo de Riells i Viabrea, amb la disfressa “El despertar dels volcans i de l’au Fènix”; el quart l’ha guanyat la comparsa Tribala de Pineda amb “Sota la llum de la lluna”; el cinquè l’Associació de Veïns de Valldolig de Blanes amb els “Guardianes del Mar”; i el sisè ha estat per a la colla Els Encantats de Lloret amb “Lupercalia”.

Els Guapus, de Tossa

Els premis per a les millors carrosses forànies han estat, de major a menor, per a Els Guapus de Tossa; Canya i Conya de Tossa; la colla Bon Rotllo de Riells i Viabrea; la comparsa Tribal de Pineda; la colla Els Encantats de Lloret; i per últim els Tik-Tak de Tossa han guanyat el sisè premi amb “El Somni d’Atenea”. En aquesta categoria cal destacar que la carrossa guanyadora del primer premi l’han confeccionat única i exclusivament les dones de la colla d’Els Guapus.

spot_img

El + Vist