5.5 C
Lloret de Mar

La colla gegantera de Lloret participa a la 40a trobada de Montmeló

L'activitat gegantera es va reprenent, tot i que amb restriccions, com per exemple que encara no es poden fer cercaviles pels carrers.

Els gegants, a la trobada de Montmeló (Colla gegantera de Lloret)
Els gegants, a la trobada de Montmeló (Colla gegantera de Lloret)

Darreres Notícies

La colla gegantera de Lloret ha participat, aquest cap de setmana, a la 40a trobada de Montmeló. La cita coincidia amb la celebració del 40è aniversari dels gegants montmelonencs, la Montserrat i en Malús; una efemèride que la colla ha aprofitat per sorprendre tothom i presentar els seus nous gegants, que substituiran els antics.

servicios profesionales jimenez

El cap de la colla de Lloret, Albert Santiago, explica que fa anys que tenen molt bona relació amb la colla de Montmeló i els ha fet molta il·lusió que els convidessin a la presentació dels nous gegants.

“Des de fa anys hi ha una forta amistat que uneix les dues colles i per això en un aniversari tan especial van voler comptar amb la nostra presència i nosaltres estem molt agraïts”

Albert Santiago

Aquesta ha estat la segona trobada en què ha participat la colla lloretenca, després que al maig anés a Sant Maties, a Montblanc, amb la Pepa Maca.

La mulassa Pepa Maca (Colla Gegantera de Lloret)
La mulassa Pepa Maca (Colla Gegantera de Lloret)

Albert Santiago celebra que de mica en mica es vagi reprenent l’activitat gegantera, tot i que sigui amb restriccions.

“Actualment els actes geganters es limiten a una plantada i balls a una plaça o recinte on se celebri, amb un aforament controlat i limitat i sense cercavila pels carrers”

Albert Santiago

Ara els geganters de Lloret tenen moltes ganes de seguir anant a moltes trobades i, sobretot, de celebrar el 10è aniversari de la colla, que va néixer el 2011 amb tres gegants: el Capità Parés, la Blanca Aurora i en Constantí Ribalaigua. El novembre del 2019, s’hi va sumar també la mulassa Pepa Maca.  

spot_img

El + Vist