6.4 C
Lloret de Mar

La Colla Gegantera presentarà un nou element del seu seguici festiu coincidint amb la Festa Major

Serà aquest dissabte i respon a la voluntat d'inclusió social de la colla. També col·labora amb la Trastukada. Diumenge hi haurà la trobada gegantera.

Trobada gegantera, Sant Romà 2017
Trobada gegantera, Sant Romà 2017

Darreres Notícies

La Colla Gegantera està ben enfeinada aquest cap de setmana de la Festa Major de Sant Romà. Aquest dissabte presenten un nou element del seu seguici festiu i, a més, acompanyaran la Trastukada de la Joventut Sa Romana. I de cara a aquest diumenge, de bon matí, es fa la trobada gegantera, amb 16 colles convidades, amb unes 400 persones.

La colla a Viana, l’octubre del 2018 (Gegants Lloret de Mar)

El cap de colla, Albert Santiago, ha explicat que el nou element que presentaran aquest dissabte respon a la voluntat d’inclusió social de la colla. Un altre membre de la colla, Àlex Lechuga, explica que van decidir participar amb la Trastukada perquè les dues entitats estan formades per joves. I la idea va ser molt ben rebuda per Sa Romana.

La presentació del nou element de la Colla Gegantera es farà aquest dissabte, a partir de dos quarts de set de la tarda, a la plaça de l’Església. La Trastukada començarà a dos quarts de vuit del vespre des de la Plaça de la Vila.

De cara a aquest diumenge, de bon matí, es fa la trobada gegantera al mateix indret: a la plaça de l’Església. Primer hi haurà una plantada de gegants i després una cercavila pel centre de Lloret, en què els gegants de la vila estaran molt ben acompanyats de les colles de Cabrera de Mar, Santa Perpètua de Mogoda, Sant Pere de Torelló, Calonge, La Batllòria, Sant Llorens d’Hortons, Blanes, Calella, Caldes de Montbui, Torà, Ribes de Freser, L’Hospitalet de l’Infant, Campdevànol i Puigcerdà. Els dos membres de la colla asseguren que aquesta trobada sempre funciona molt bé i expliquen que la Festa Major de Sant Romà és molt especial per a ells i per als lloretencs en general.

El recorregut de la cercavila serà pel carrer Cervantes, Plaça de la Vila, Passeig Verdaguer, Passeig Camprodon i Arrieta, Sa Caleta i arribada al mirador de Mallorca, on es farà una ballada, amb entrega de records i parlaments. Cal destacar que comptaran amb l’acompanyament del grup Foc blau – El toll i amb la presència de la secretària general de Cultura, Àngels Blasco.

spot_img

El + Vist