2.3 C
Lloret de Mar

La colla La Mainada donarà la subvenció del Carnaval a la investigació de l’AME

La colla La Mainada de Lloret destinarà la subvenció del Carnaval a la lluita contra l’AME, l’Atròfia Muscular Espinal. Una membre de la colla, Laura Naranjo, ha explicat que, arran del cas de l’Aran, el nadó de Lloret que dimarts va morir com a conseqüència de la malaltia i que va colpir tota la població, han […]

Carrossa d'una edició passada
Carrossa d'una edició passada

Darreres Notícies

La colla La Mainada de Lloret destinarà la subvenció del Carnaval a la lluita contra l’AME, l’Atròfia Muscular Espinal. Una membre de la colla, Laura Naranjo, ha explicat que, arran del cas de l’Aran, el nadó de Lloret que dimarts va morir com a conseqüència de la malaltia i que va colpir tota la població, han decidit contribuir a la lluita contra l’AME.

servicios profesionales jimenez

La Mainada donarà els 380 euros que l’Ajuntament atorga per participar a la rua de Carnaval a l’hospital Sant Joan de Déu, perquè els destini a la investigació de la malaltia, que actualment no té cura ni tractament i que afecta uns 2.000 nadons arreu de l’Estat.

Lloret ja es va mobilitzar el 13 de desembre, amb un seguit d’activitats altruistes al llarg de tot el dia, que van aconseguir una recaptació de més de 23.000 euros.

spot_img

El + Vist